Forårsudflugt til Sorø

Forårsudflugten i år gik til Sorø, sy og rens, Gyrstinge skovkro og springkilden i Store Bøgeskov ved Gyrstinge Sø.
Vi blev rigtig godt modtaget i sy og rens, og alt blev nærstuderet og snakket igennem, og ja – der blev handlet. Vi gik igennem den flotte “gårdhave” og fik serveret kaffe, the og kage i de smukke stuer i hovedbygningen. Efterfølgende viste Inge hvordan hun syede de fine kaffebrikker lavet med cirkelskabelonen. Vi tilbragte 2 dejlige timer dér, og de stod udenfor og vinkede til os, da vi kørte derfra.
Herefter kørte vi til Gyrstinge Skovkro og selvfølgelig sad vi i bussen og viste vores nyindkøbte skatte på kryds og tværs.
Gyrstinge Skovkro ligger smukt ude på landet, og anemonerne blomstrede i skovbunden. Der var fint dækket op til os, og betjeningen var helt i top. Det var en dejlig buffet Annie havde bestilt til os, og vores buschauffør faldt godt ind i selskabet som eneste hane.
Hermed var turen jo ikke slut, der var en bonusoverraskelse i form af et kulturelt indslag, som Dorthe forestod. Dorthe var herefter guide på turen til springkilden i bøgeskoven, og kunne fortælle om springkilden som hun har kendskab til fra sin barndom. Tak Dorthe for en god fortælling.
Herefter gik turen hjemad med et smut til Gentofte Station for de der skulle med togbusser. Vi andre landede på Ulrikkenborg Plads kort før 16.30 enige om, at det igen havde været en dejlig forårstur.
Tak for planlægning af turen Annie – det var super!

[Gallery not found]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *