Patchwork sy en blok om ugen 2023, blok 1-48

Kære alle
Godt Nytår!Her kommer så den 1.blok – jeg har valgt den turkise restebunke og en hvid baggrund. Nu lidt information du kan bruge fremover. Hver blok-opskrift er lagt her som billeder. Det betyder at du kan udskrive den, hvis du har lyst/brug for det. For alle blokke gælder: Alle skæremål er i inch og er inklusiv et sømrum på 1/4 inch. Sømrum presses samme vej – hvor det er muligt presser jeg altid ind under den mørkeste del. Håber at den simple opskrift er nok forklaring – hvis ikke, kan I stille eventuelle spørgsmål her i gruppen til mig eller til de andre gruppemedlemmer. God fornøjelse!
KH Lotte

Kære alle, i dag d. 17. december 2023 er det næst sidste blok. Sidste blok kommer onsdag i næste uge, da I måske har en smule andet at se til søndag den 24/12 !!!!

Samtidig kommer her en indbydelse fra quilteforeningen, hvor jeg selv er medlem, og som også deltager i bloksyningen:

De grønne Quiltere i Fuglevad Mølle i 2800 Kgs Lyngby holder venskabsdag søndag d 3. Marts 2024, kl. 10-16 og i den forbindelse vil færdige tæpper med blokke fra ‘Sy en blok om ugen i 2023’ blive vist. Du er velkommen til at vise dit tæppe også selvom du ikke er medlem af en af de tre arrangerende grupper: De Grønne Quiltere, Gentofte Quilterne og Sokkelund Quilterne. Vi håber at se mange flotte tæpper.

PS! Det kan være tæppe i forskellige størrelse = med få eller mange af blokkene.

KH og på gensyn onsdag.

Kære alle, sidste blok nr. 48 kommer her.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og tusind tak til alle jer der har “leget” med i året der snart er gået.

I må meget gerne lægge jeres sammensyede blokke op, når I kommer så langt – det er sjovt at se, hvor forskellige vores tæpper er blevet. Jeg lægger mine op, om et par dage til inspiration.

Mange kærlige julehilsner

Lotte